(ВІДЕО) Планував переправляти ухилянтів мотоциклом до Молдови

НАЗАД
04 липня 2023 12:19

На Буковині прикордонники викрили місцевого жителя, який за грошову винагороду обіцяв військовозобов’язаному переправити його до Молдови поза пунктами пропуску на мотоциклі.

Інформацію про можливе здійснення протиправної діяльності оперативні співробітники Держприкордонслужби отримали заздалегідь.

Заходи з викриття правопорушення проводили оперативні підрозділи Чернівецького прикордонного загону спільно зі співробітниками Національної поліції, під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури, в рамках кримінального провадження за ст. 332 Кримінального кодексу України.

В ході подальшої перевірки правоохоронці викрили правопорушника на гарячому – під час передачі  1200 доларів США.  За ці кошти чоловік обіцяв переправити особу до сусідньої країни на власному мотоциклі. Передачу коштів було ретельно задокументовано, громадянина України затримано в порядку ст. 208 КПК.   

У разі доведення вини затриманому загрожує кримінальна відповідальність, передбачена частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси